Transport

Båttransporter Roslagen – Norrtälje – Bergshamra

Vi har en kranförsedd transportfärja som är en unik tillgång för alla som bygger i Roslagens skärgård. Sjötransporterna startar på våren och håller på långt fram till hösten/vintern allt beroende på väderlek. Förra året började transporterna redan i slutet av mars och höll på fram till december. Under högsäsongen kör vi ut byggvaror till skärgården 4 – 5 dagar i veckan. Speciellt viktigt för dig som har ett större projekt på gång då vi med kontinuerliga leveranser kan serva dig vartefter bygget fortskrider .

Landtransporter

För transporter på land arbetar vi med både mindre och större lastbilar med lyftkran vilket gör att vi kan anpassa leveranserna efter dina önskemål. Vi erbjuder även transporttjänster av ert egna gods – hör av er om ni behöver hjälp!

Låna släpvagn

Vill du hämta materialet själv ska du låna släpvagn till personbil kostnadsfritt.

Nu kan du handla på C24 Bygg  och få varorna hem eller hämta i vår butik. Alltid fri frakt om du hämtar i butiken. Övriga varor till ditt bygge handlar ni ännu så länge genom vår vanliga försäljning.

Har du ett byggprojekt på gång i Roslagen, oavsett om det är på en ö i Skärgården eller på land, hör av dig så kan vi hjälpa dig med både material och transport.

Kom in eller ring oss på telefon 0176-26 02 10 så berättar vi mer!